Promenad och fotboll i vårens tid!

Jag är ju 70+ och därmed var jag väl på rymmen när jag idag tog en promenad ner mot SE-vallen. Där var det som framgår av bilderna nedan full fart. idag startade Pelle Simonssons fotbollsskola med ca 40 deltagande flickor och pojkar. dessutom var full träning  för F9, P11, m.fl. lag. Det var sannolikt fler än 150 ungdomar och föräldrar på plats. Även om det fanns avstånd som inte ha Covid-19-standard så var det härligt att se all glädje och aktivitet. Jag smög utefter kanten och tog några bilder. På vägen hem fick jag också några bilder från färgglada träd vid Viskaforsskolan och hur husen vid Källsprångsvägen växer upp. En härlig vårpromenad för en 70+are på rymmen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *