Nu är det bara en vecka kvar!

Nästa lördag den 9 september firar vi Viskaforsbygdens dag!

Kl:11-16
Marknad på torget med flera företag, föreningar och politiker. Foodtrucks, räddningstjänst finns på plats (om inte larmet går), ankdrag- köp en lott/anka. Käpphästrace- drop in, ta med egen käpphäst eller låna på plats. Ansiktsmålning, popcorn, lotteri, modevisning, körjam, livemusik, tipspromenad.

Vid Viskaforshallen hittar ni bakluckeloppis. RSK grillar goa burgare till försäljning och kaffe och kaka. I hallen kommer det finnas en ledare från innebandyn för de som vill testa att spela lite. Inneskor behöver tas med om ni vill spela. Max ålder 14 år. Fritidsbanken finns vid Skaterampen. Det finns utrustning för utlåning.

Nere på SE-vallen finner ni leklandet med 3 hoppborgar, bl. a en massa go hembakt fika, kaffe och korv till försäljning i kiosken.
Fritidsgården på skolan har öppet hus- passa på att komma in och säg hej.

Fr 17.30
Det blir mer livemusik och uppträdanden på scen… håll utsikt efter programmet!
Kl: 20 Karaoke – Välkomna upp på scen- ensam eller med dina vänner- passa på att sjunga din favoritsång! Det kommer finnas 2 mikrofoner och en karaokemaskin på scen, där får du möjlighet att följa sångtexter och välja låt.
Kl:20-22 Trubadur i öltältet
Kl:21-23 Disco i ungdomstältet – under kvällen kommer ungdomstältet att byta fokus från spel till fest! Fr kl 21 kommer en DJ fixa ett härligt dansgolv i tältet. Kom och ta med dina kompisar och dansa loss denna höstkväll!

Avslutningsvis
Vi utlovade ju en och annan överraskning i år- festival-teamet kan stolt berätta att vi välkomnar Orangeriets foodtruck med bl a gyros, kycklinggyros, grekiska biffar, souvlaki och man kan även köpa sig en öl eller ett glas vin i öltältet!

Mat & dryck hela dagen & kvällen!
Välkomna!
Viskaforsbygdens Ortsråd

Såhär kul hade vi förra året.