Gratis utbildning för företagare!

Få en digital kickstart med kostnadsfria kurser
Under en vecka i juni kommer Google Digitalakademin och Borås Näringslivsenhet att erbjuda kostnadsfria livestreamade kurser för småföretagare. Målet är att hjälpa företag att bli mer synliga och framgångsrika online. Alla kurser är kostnadsfria, en timme långa och sänds digitalt.


Några få och enkla verktyg och resurser kan göra stor skillnad för ditt företag. Lär dig hur du attraherar kunder genom annonsering och digital marknadsföring. Lyssna när några av Borås främsta digitala experter delar med sig av tips, verktyg och case som hjälper dig att lyckas. Ta chansen att anmäla dig till kostnadsfria livestreamade kurstillfällen när Google Digitalakademin besöker Borås i juni. Målet är att hjälpa företag att bli mer synliga och framgångsrika online. Alla kurser är kostnadsfria, en timme långa och sänds digitalt.

Om du är intresserad säkrar du din plats genom att anmäla dig på hemsidan och därefter får du en länk till kurstillfället.

Se programmet för Västra Götaland och anmäl dig här: https://digitillvaxt.se/lan/vastra-gotaland

Om Google Digitalakademin #försverige

Google Digitalakademin #försverige är ett rikstäckande utbildningsinitiativ som hjälper små och medelstora företag att digitalisera sina företag. Initiativet drivs utav Google Digitalakademin i samarbete med en rad olika samarbetspartner, bland annat Borås Näringslivsenhet.

Med vänlig hälsning

Maria Lindh Ekman

Projektledare
Mobil 076-1441309

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *